Uuteen koulurakennukseen liittyy paljon toiveita ja odotuksia. Tule osaksi onnellista tarinaa, joka muistetaan. 

​Opettajankoulutus ja työkokemus opettajana ei aina anna riittäviä taitoja älykkään koulun tai oppimaiseman suunnitteluun. 

Myös tulevaisuuteen katsominen koetaan usein vaikeaksi

Tutkimme ja kehitämme uuden oppimiskäsityksen vaatimia työskentelytapoja, opetusmenetelmiä ja tilaratkaisuja yhdessä opettajien sekä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa erilaisissa kouluympäristöissä Suomessa ja  muissa pedagogisesti kehittyneissä maissa.

KÄÄNTEINEN SUUNNITTELU - PALVELUMUOTOILU - OSALLISTAVA SUUNNITTELU

DAI?

DAI = KÄTILÖ

Autamme selvittämään eri käyttäjäryhmien välisiä ristiriitoja ja nostamaan ns. uinuvaa tietoa tietoisuuteen, jonka avulla rakennuksen suunnitteluprosessi nopeutuu ja selkeytyy.   

Olemme olleet jo auttamassa monien koulurakennushankkeiden suunnittelussa ja synnyttämisessä. Kätilö auttaa synnytyksessä, mutta ei itse synnytä.

 

Siksi DAI.

PALVELUKSESSASI

Olemme suomalainen käänteisen suunnittelun, osallistavan suunnittelun, palvelumuotoilun, koulurakentamisen ja oppimaisemasuunnittelun asiantuntijaverkosto. Palveluksessasi.

Uusi opettajuus ja koulun toimintakulttuuri eivät synny itsestään. On tiedettävä mikä on mahdollista ja mitä esim. teknologialta tai tiloilta voi vaatia. Mikä auttaa opettajaa ja oppilasta eniten? Miten toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla nykyisten opetussuunnitelmien henkeä.

 

Oppimaisemasuunnittelu on paikan, ajan ja koulun rytmin ymmärtämistä. Aktiivinen lapsi oppii paremmin ja voi paremmin.  

020 7411400

040 7396886 -Pasi

040 1350741 - Markku

info(a)daidai.design


daidai.design on Qroom oy:n palvelu-

muotoilusta vastaava yksikkö.

 

QROOM OY

Lumilyhdyntie 1

90630 OULU

Y-tunnus 1079945-0  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now